Kvalitet frem for kvantitet

Til alle produkter anvendes udelukkende dansk produceret malt, ligesom verdens fineste og dyreste humle, den tjekkiske SAAZ, er den eneste humletype Hancock anvender. SAAZ er iøvrigt blandt ølkendere rundt om i verden altid et tydeligt tegn på godt øl.

Selv om det idag bliver mere og mere almindeligt at anvende overgær, samt at gære og lagre ved høj temperatur i kort tid, har Hancock valgt at fortsætte som hidtil. Bortset fra hvidtøl, gærer vore produkter med undergær ved lav temperatur i lang tid, ligesom lagringen varer helt op til to år ved en temperatur lige over frysepunktet.

Høker Bajer

Høker Bajer

​Alc. 5,0 %. 100% Saaz humle

Dette er vor traditionelle pilsnerøl. Smagen er fyldigere end andre traditionelle danske pilsnertyper, og Saaz humlen giver en blød og afrundet smag.

Det tager mindst 45 dage at lave en Høker Bajer.

Høker bajer fåes på 0,33 cl. flasker, og som upasteuriseret fadøl på 15 ltr. og 30 ltr. fustager.

Hancock Black Lager

Hancock Black Lager

Alc. 5,0 %. 100% Saaz humle

Hancock Black Lager er som vore andre mørke øl brygget med lagermalt. Dette giver i modsætning til pilsnermalt en mørkere farve, samt en mere fyldig øl.  På trods af den større fylde, er alkoholstyrken den samme som vor pilsnerøl, Høker Bajer

Det tager mindst 90 dage at lave en Hancock Black Lager.

Hancock Black Lager fåes på 33 cl. flasker, og som upasteuriseret fadøl på 15 og 30 ltr. fustager

Hancock Beer

Hancock Beer

​Alc. 6,3 %. 100% Saaz humle

Brygget med lidt mere af alt det gode. Derfor en god og fyldig guldøl med karakteristisk pilsnerølssmag og afrundet humlekarakter.

Det tager mindst 75 dage at lave en Hancock Beer.

Hancock Beer fåes på 33 og 70 cl. flasker​.

Old Gambrinus Dark

Old Gambrinus Dark

Alc. 9,5 %. 100% Saaz humle

Old Gambrinus Dark er brygget med lagermalt og en speciel bryggemetode. Den er et glimrende alternativ til rødvin, og kan med fordel lagres yderligere adskellige år, hvorved smagen nærmer sig en god portvin.

Det tager mindst 180 dage at lave en Old Gambrinus Dark.

Old Gambrinus Dark fåes på 33 cl. flasker, og som upasteuriseret fadøl på  fustager a 15 eller 30 liter.

Old Gambrinus Light

Old Gambrinus Light

Alc. 9,6%. 100% Saaz humle

Old Gambrinus light er på trods af navnet en meget fyldig og kraftig guldøl. Til brygningen bruges dobbelt så meget pilsnermalt som til Høker.

Det tager mindst 180 dage at lave en Old Gambrinus Light.

Old Gambrinus Light fåes på 33 cl. flaske.​

Saaz Brew

Saaz Brew

Alc. 8,1%. 100% Saaz humle

Saaz Brew er brygget udelukkende på dansk-produceret lagermalt og humle.

Humlen er den tjekkiske Saaz, der er en af verdens fineste og dyreste humlesorter.Det er i øvrigt humlen, der har givet inspiration til navnet.

Saaz Brew er undergæret, hvilket betyder, at der under gæring og lagring stilles meget store krav til både temperatur og tid. Derfor er Saaz Brew lagret i mindst 180 dage ved 0 grader C. inden den tappes på flasker.

Det tager mindst 180 dage at lave en Saaz Brew.

Saaz Brew har en alkoholstyrke på 8,1 % vol., og tappes udelukkende på 70 cl. flasker.​

Hvidtøl No.1

Hvidtøl No.1

Alc. 1,8 %. 100% Saaz humle

Vort eneste produkt der er overgæret. I gamle dage blev der brygget to typer hvidtøl. No. 1 og No. 2. No. 1 var brygget stærkest, og blev kun solgt til højtiderne. Vi brygger No. 1 hele året rundt.

Da denne øltype er overgæret, tager det kun ca. 14 dage at lave en Hvidtøl.

Hvidtøl No. 1 fåes på 33 cl. flaske.

Julehvidtøl No.1

Julehvidtøl No.1

Alc. 1,8 %. 100% Saaz humle

Vort eneste produkt der er overgæret. I gamle dage blev der brygget to typer hvidtøl. No. 1 og No. 2. No. 1 var brygget stærkest, og blev kun solgt til højtiderne. Vi brygger No. 1 hele året rundt.

Da denne øltype er overgæret, tager det kun ca. 14 dage at lave en Julehvidtøl.

Julehvidtøl No. 1 fåes på 33 og 70 cl. flaske.​

Julebryg

Julebryg

Alc. 10,5 %. 100% Saaz humle

Lagres 2 år ved frysepunktet inden den tappes. Under denne lange lagringstid udvikles de forskellige smagsnuancer som er med til at give julebryggen sin helt egen smag med enorm maltfylde og afrundet humlekarakter. Måske den stærkeste dansk bryggede julebryg.

Det tager mindst 720 dage at lave en Jule Bryg.

Julebryg fåes på 33 cl. flasker.​

Merry Christmas

Merry Christmas

Alc. 6,3%. 100% Saaz humle

Merry Christmas er et godt alternativ til den noget stærkere Julebryg.

Smagen er lettere, og samspillet mellem det søde fra malten og det bitre fra humlen gør den perfekt til julefrokosten eller en stille stund i juleræset.

Det tager mindst 75 dage at lave en Merry Christmas.​

Merry Christmas fåes på 33 og 70 cl. flasker.​

Påskebryg

Påske Bryg

Alc. 10,5%. 100% Saaz humle

Lige som Julebryggen er Påskebryggen lagret 2 år ved 0 grader C.

Der er stor kraft og fylde i smagen, hvilket skyldes den store råvaremængde der er anvendt til brygningen.

Det tager mindst 720 dage at lave en Påske Bryg.

Påske Bryg fåes på 33 cl. flasker.​

Påske Beer

Påske Beer

Alc. 6,3 %. 100% Saaz humle

Påske Beer er et glimrende alternativ til den stærkere Påskebryg.

Smagen er rund, blød og fyldig, men uden den enorme tyngde, som er karakteristisk for Påskebryggen.

Det tager mindst 75 dage at lave en Påske Beer.

PåskeBeer fåes på 33 cl. flasker.